2 daagse Masterclass - Leading SAFe® - 10 + 13 juli 2020

image1

SAFe® Agilist certificering

Tijdens deze tweedaagse masterclass verwerven deelnemers de kennis die nodig is om een ​​Lean-Agile-onderneming te leiden door gebruik te maken van het Scaled Agile Framework® (SAFe®) en de onderliggende principes die zijn afgeleid van Lean, systeemdenken, Agile-ontwikkeling en DevOps.

Deelnemers aan de masterclass krijgen inzicht hoe Business Agility organisaties in staat stelt te gedijen in een competitieve markt. Ze bespreken hoe team- en technische agility tot stand kan worden gebracht en hoe een onderneming langs waardestromen wordt georganiseerd. Ze leren en oefenen ook de vaardigheden voor het ondersteunen en uitvoeren van PI Planning-evenementen en het coördineren van meerdere Agile Release Trains (ART's). Deelnemers verkennen het belang van een klantgerichte benadering en desing-thinking voor een flexibele productlevering. Ze ontwikkelen inzicht in het implementeren van een Lean Portfolio Management-functie in hun onderneming.

De Leading SAFe® training is relevant voor iedereen die als manager of change-agent nauw betrokken is bij een scaled agile implementatie, en een goede basis kennis wil opbouwen over het Scaled Agile Framework. De training biedt al de informatie en materiaal dat nodig is om, na het afleggen van een examen, het certificaat SAFe® Agilist te verkrijgen.

De training wordt verzorgd door Henry Suiker en Ernst Brunner. Beiden zijn gecertificeerd SAFe Program Consultant en hebben ruime ervaring in het managen van programma’s, portfolio’s en agile transities.


Deze 2 daagse masterclass is tot stand gekomen in samenwerking met Allios Community 

Meer weten over deze masterclass en deelname mogelijkheden: